29 apr. 2008

Still alive

Okay, inca n-am murit de toxiinfectie alimentara, nici de indigestie, nici de supradoza de sucuri naturale si nici pentru ca mi-ar fi explodat alcoolemia. A, da, si nici datorita epuizarii fizice in urma prestarii unei curatenii traditionale. Caci da, Pastele nu mai semnifica perioada de meditatie si rugaciune, ci perioada de alergaturi, "fa aia, cumpara aia, da cu aspiratorul acolo" si altele asemenea. Pastele e motiv de nervi. Si chiar daca eu am sarbatorit Invierea acum vreo luna, familia mea e divizata din punct de vedere religios, astfel incat s-a mai tinut o data.
-
Azi a fost si ziua surora-mii (ma rog, ieri, ca e 02:43 am) asa ca ii zic La Multi Ani inca o data. In principiu am reusit sa supravietuiesc acestei perioade de petrecere si gateala (asta inseamna si impodobire si gatit in cazu asta) si sa nu raman cu urme prea adanci.
-
Am trecut pe aici doar sa mai salut pe unii altii si sa va doresc sa va dregeti repede si bine in caz ca e nevoie. Otherwise, later kids!! :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

hahah... ce-mi plac familiile astea juma-juma :D sarbatorim o luna intreaga.

Angela Gathe spunea...

:) yup, e chiar distractiv uneori. mai greu e cand unul din parinti e FOARTE zgarcit, iar celalalt e dimpotriva, cu mare dare de mana. nu e bine sa fie jumi-juma in toate :D

dar relativ la sarbatori, e numa fain ;)