30 apr. 2008

Mac incepe sa ma tenteze...

Dupa ce m-am indragostit de Aero de la Vista, am ales sa renunt naibii la acest OS pentru ca bug-urile nu se mai terminau si incepusem sa innebunesc. Bun, si apoi vad pe youtube Ubuntu vs. Vista si incep sa salivez vazand cat de frumos e Ubuntu. Dar... sa zicem ca nu stiu mare lucru despre Linux si probabil nu m-as descurca pe acolo.
-
Apoi citesc pe undeva (nu mai stiu unde dar sunt destul de sigura ca pe un blog) un mic review la Mac OS X Leopard. Si intru pe apple dot com si caut un tutorial sau ceva. Si gasesc. Lasand la o parte ca am dormit 3 ore si am petrecut alte 2 ore pe comp facand alte chestii pana s-a incarcat filmul pe jumate, am vazut totusi acolo niste lucruri faine. FOARTE FAINE.
-
Acu vin si intreb: care din voi folositi Mac OS si cam cu ce se mananca?? Exista programe pe care sa nu le pot instala acolo?? Care?? Ce nu e bun la Mac OS?? De ce?? etc. Astept raspunsuri si cred ca fac si un sondaj pe tema asta in sidebar, pentru cei mai fara timp sau mai lenesi.
-
Multam fain!!

8 comentarii:

Anonim spunea...

ubuntu am incercat si eu.. am facut chiar comanda.. mi-au trimis vreo 5 cd-uri.. l-am instalat.. n-am reusit sa dau de cap gaim-ului.. am injurat bine si m-am intors la xp SE .. :D

In alta ordine de idei.. added to feedreader ;)

Angela Gathe spunea...

n-am idee de unde pana unde legatura intre feedreader si ubuntu, dar mersi ;) it makes me feel important and loved :D

cat despre xp, deja m-am saturat de el, e boring. bine, sunt convinsa ca nu stiu multe chestii ca sa il gasesc interesant, dar momentan vreau ceva mai usor si mai stilat ;)

mac pare sa fie ceva apropiat de ce caut eu. thanks de comment, daca afli ceva de vreun alt OS lemme know pls. :) g'nite

The FwoRD spunea...

Am si specificat.. "in alta ordine de idei" deci nu e legatura :P

Angela Gathe spunea...

pai ba dimpotriva, sintagma "in alta ordine de idei" vine ca o completare sau ca un punct de vedere diferit al aceluiasi subiect. imi cer scuze daca acest nou comentariu te va leza in vreun fel (desi nu ar trebui), nu asta e intentia. si chiar cred ca ai inteles gresit the whole point of using idioms. poate ar fi ceva mai usor sa iei pe cuvinte expresia in discutie, aici chiar merge analiza separata a termenilor componenti. "ordinea" se refera chiar la ordine, sau la punerea ideii intr-o alta lumina, sau la legarea ideii de alte idei. dar e vorba de ACEEASI IDEE. otherwise, mersi de comment, stop by any time :)

Anonim spunea...

o sa plang :)) ... era vorba de o ALTA ordine de idei.. adica de alte idei . daca privesti ordinea de idei ca pe un sir de cuvinte.. acel "alta" are menirea de a plasa aceasta NOUA ordine de idei intr-un plan diferit fata de PRIMA ordine de idei :P .. sau cel putin asa vad eu lucrurile :)

Anonim spunea...

a .. inca ceva.. imi pari cunoscuta :D [si nu e text]

Angela Gathe spunea...

OFFF!! ok, nu plangi tu, dar ma enervez eu :)))

pricep ce inseamna "alta" dar eu mereu l-am vazut in sintagma asta ca fiind atributul "ordinii", nu al "ideilor". adica ideile sunt aceleasi, ordinea e alta. punct. asa vad eu. nu m-as chinui sa iti explic cum vad eu lucrurile daca as intelege punctul tau de vedere. dar pe bune, (cu riscul sa par incuiata) nu vad o alta posibilitate in cazul asta.

no gata, end of story. :P

si par cunoscuta multor oameni. din unele unghiuri poti sa juri ca sunt tarja turunen si din alte unghiuri mi s-a zis ca seaman cu vreo alte 5 persoane pe care insa nu le-am retinut. :P eu vad ca seaman cu sora-mea si cu mama. atat. cine stie?? poate nu doar seaman cu cineva, poate chiar ma cunosti, momentan nu am de unde sa stiu :P

Anonim spunea...

grazvan2007