26 apr. 2008

Bliss

Okay, tinand cont de starea mea foarte gay-ish (asta insemnand vesela, petrus, nu cauta aparatu photo ca n-ai ce vedea, sensul e VESELA, nu lesb...) nu o sa postez foarte des pe aici in urmatoarea perioada. Na, asta e, am prea multe pe cap :). Including multe freze, incerc sa ma hotarasc cum imi schimb look-ul. :P
-
Otherwise, am inregistrat (in sfarsit) capitolul XXIII din Habarnam si prietenii sai si l-am pus pe trilulilu. Stiu ca nu stiu sa citesc foarte bine, dar asta e. Mereu am avut o problema cu microfoanele sau cu ideea de altul care ma asculta. :P Sorry, dar asta a fost singura inregistrare pe care chiar am terminat-o, restul se opresc dupa 4-5 minute cand ma impotmolesc si incep sa injur :D. A, da, si scuzati calitatea inregistrarii, la mine in casa se facea curatenia de Pasti si desi eu am sigilat camera, nu e izolata fonic... Sorry.
-
In fine, mi-a facut placere sa fac parte din proiectul asta, poate daca o sa continue, voi mai inregistra si alte chestii, dar preferabil mai scurte, sa incerc sa nu ma impiedic la jumatatea inregistrarii.
-
Anyway, sper sa aveti parte de zile frumoase si Sarbatori fericite alaturi de familie si de prieteni si de vecini si de invitatii nepoftiti si de animalele de casa si... ok, gata, tac. :D Sarbatori faine, oameni buni!! Peace and love, Angie is out!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Gods, ce-mi plăcea povestea asta! :)) Lovely, just lovely. Am totuşi senzaţia că unele nume sunt schimbate faţă de ediţia pe care-o ştiam eu.
And btw, mă bucur că în sfârşit pot să-ţi las comments :D

Anonim spunea...

Ah, şi... sărbători fericite! :)

Angela Gathe spunea...

Ah, da, pai daca nimeni nu a zis nimic, eu tarziu mi-am dat seama ca nu umblam la optiunile de publicare :))))
Eu am citit acuma pentu prima data povestea, aici in zona nu e populara. Mi-a placut, oricum.

Mersi de comment, poti sa mai treci pe aici daca iti face placere. Si multumesc, asemenea :)