23 mai 2008

Mno, am dormit in casa noua

Deci CLAR nu am timp sa pun poze/filme de la Smokie.
-
De o saptamana eu chiar ma mut, adica nu doar chestii si trestii de prin casa, ci chiar eu cu familia si periutele de dinti. Aseara am dormit pentru prima data in casa noua si e fain de tot, am dormit ca un prunc, habar n-am daca m-am intors sau nu de pe o parte pe alta, PATUL NU SCARTAIE asa ca nu ma mai trezeam cand schimbam pozitia de vis.
-
Mi-au zis ai mei de dimineata ca au avut probleme noaptea, cica tata la ora 2 facea alpinism, schimba vreo 2 tigle ca sa nu il ploua in cap (cica ar fi fost si furtuna). Eu n-am auzit nimic, n-am vazut nimic, nu stiu nimic.
-
Casa aia pare vie. Pana ieri nu am observat, pentru ca nu prea am stat in ea. Dar ieri si azi am stat vreo 3-4 ore singura in casa, doar cu calculatorul (fara net) si televizorul (fara cablu) si frigiderele (pline, din fericire) si caietele de scoala si telefoanele. Nu imi dau seama daca e doar curioasa sau chiar nu ii convine ca ne-am mutat in ea, dar cert e ca isi baga nasul in treburile noastre. Pe bune. Ma rog, daca ar avea nas. In fine, o sa dezvolt subiectul mai mult in curand, cand se mai aranjeaza catrafusele prin dulapuri.
-
Mno, deci is busy tare si am fost busy tare si nu prea o sa bag in seama blogu' asta in perioadele ce urmeaza. Deci puteti sa ma uitati, cel putin o saptamana nu o sa mai apar. Si daca are cineva chef sa ma ajute cu sortarea chestiilor si curatenie si alte alea, NU MA SUPAR :D
-
Amin. Pa pa

2 comentarii:

miclowan spunea...

e incorect, adica si eu vreau sa dorm, si nu apuc sa o fac suficient, licenta ast ama solicita prea mult :(

Angela Gathe spunea...

of, you poor thing... las ca nici eu nu is linistita acuma, dorm putin, dar macar dorm bine. :)
mult succes cu licenta