15 sept. 2008

Sinteza

Sa vedem. Cand am lasat blogul in paragina, inca eram minora, inca beam alcool ilegal si conduceam asemenea.

Acum: sunt majora, am carnet de conducere, beau alcool cand stiu ca nu o sa conduc, in mod legal (nu mai e amuzant acuma) si am vizitat Viena.

Vara asta a fost interesanta, cel putin. Am observat o schimbare radicala in mine. Am vazut Viena de care m-am indragostit si unde visez sa locuiesc o perioada. Am vizitat Budapesta care m-a dezamagit. M-am plimbat mult. Am condus mult, dar nu in strainatate. Am facut un drum Hateg-Recas la volanul noului Passat. (da, tata si-a luat Passat). La intoarcere am condus Caransebes-Hateg. Si alaltaieri am facut primul drum de Hateg-Deva fara parinti in masina. Saptamana trecuta primele drumuri mai scurte fara nimeni in Passat.

Cresc. Nu am mai desenat (poate de aia nici nu am mai scris). Nu mai visez atata. Regret mult mai multe, dar m-am impacat cu aproape tot ce am trait pana acum.

Nu am trecut pragul majoratului intr-o singura zi. De fapt, inca nu l-am trecut de tot. Dar vara asta totul s-a schimbat, chiar fara un chef de "am doar 18 ani, sunt nebun, iubesc, si nu am baaaaaaani..." . Vara asta m-am schimbat eu, aproape total. Sper ca in bine.

Blogul ramane in paragina pana cand o sa gasesc motive sa revin. Pana atunci, asta e o "poza" a verii care tocmai a trecut, o idee, o schita a ceea ce am trait in ultimul timp. Am pierdut multe, am renuntat la multe si am castigat o gramada de altele.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!