4 mai 2008

Post ghiveci

1. Ally Carter o sa joace cu Ronnie. Nu s-a ajuns la meci decisiv in semifinala cu Joe Perry, a fost 17-15. Diseara incepe finala, Ally a afirmat ca e obosit psihic, dar crede ca nici Ronnie nu e foarte odihnit.
-
2. Vroiam sa public o conversatie cu o aparitie mai mult decat ciudata pe www, dar las pe mai incolo sau pe maine asta.
-
3. Am pus 2 stickers in subsolul sidebarului, dar nu imi place culoarea, any volunteers care ar avea timp/chef de pierdut si un Photoshop/energie/pricepere la indemana?? Fundalul ala maro e exagerat, nu e in ton cu cromatica blogului, un fond verde deschis sau galben cald ar fi mai potrivit. (inclin spre galben)
-
4. I GOT PRESENTS *hi hi* *happy dance all around the house*
Se pare ca Andrei P./Lordais mi-a trimis niste chestiute drept cadou de Pasti, ca sa nu ma simt neglijata din cauza ca i-a trimis surora-mii cadou de ziua ei. Ea a primit un fain tricou cu "not emo" (are in componenta id-ului cuvantul "emo", dar nu e deloc adepta acestei isterii in masa), un magnet de frigider "happy", o bratara incasa faina si cred ca atat. Parca... Na, in fine. Si eu am primit o bratara incasa un pic diferita, un magnet idem sor'mea, o cana "make love, not coffee" si o insigna geniala care merge numa bine: "my boyfriend is out of town" :D. Me very happy cand primesc chestii moka, si mai ales cand sunt asa bine alese, astfel incat THANK YOU, buddy!! >:D< (hug mare mare).
-
5. Sunt si mai happy in conditiile in care alaltaieri am primit 100 RON de la primar (long very odd story) si mi-am luat de ei mp3 player (finally). Si si mai happy ca pe langa asta mi-a mai luat tata: una bucata stick 2 gb, una pereche nadragi deasupra de genunchi, culoare indecisa (intre culoarea blugului inchis si verdele camuflaj) cu multe buzunare si chestii atarnande, una bucata hanorac negru moale moale ca si asa nu aveam haina de primavara.
-
6. REMINDER pentru maine: dupa scoala *decodeaza LG **intreaba de baterie pentru A70 ***programare dentist pt sapt asta.
-
7. Later !! :)
-
PS: scuzati multele culori si bolduri si explicatii, dar na, sunt hepi tare tare :).

2 comentarii:

Anonim spunea...

have a smoke ... coooool down

Angela Gathe spunea...

nu fumez... sorry :D