7 mai 2008

Clasa - colectiv sau adunatura??

Clar adunatura !! Cel putin in cazul meu.
-
Bai, asa e de bine de cand am mp3 player-ul asta !! Incredibil !! Eu sunt in clasa de profil uman, unde 29 de elevi sunt de fapt eleve si 3 sunt elevi. No. Si dintre atatea specimene, 86% sunt telenoveliste (da, chiar am calculat) si mai mult de 2 treimi (dar aici nu e clara delimitarea) sunt maneliste. Si dintre astea, cel putin 18 detin telefoane cu mp3 player si fara casti. Cum dracu' de au telefoane asa performante da' nu primesc si casti la ele, asta nu stiu. Doamne fereste sa zici in clasa vreodata "baga-ti si tu castile in urechi ca m-am saturat de zgomotu' asta" ca imediat sar alte 5 cu gura. Multumesc lu' domnu' primaru' pentru ca fiindca mi-a dat 100 RON degeaba si mi-am luat si eu mp3 player sa nu le mai aud. Si noroc ca are si destul volum. Vorba lu' domnu' primaru' "mult succes, Doamne ajuta." Avusai parte.
-
Dintre cei 3 baieti 1 nu prea gusta scoala, da' e baiat de treaba in general, altu' e mare rocker ateisto-satanisto-masochist (nu stiu daca el stie sigur care din astea) si unu' e Nemeş (daca aveti curiozitatea, in vechiul meu blog i-am dedicat un post, si da, atata m-a marcat). Dar nu mai vorbesc despre el ca pana am tacut, o tacut si el. Poate ma ajuta Dumnezeu si mor pana sa ma mai chinuie/tortureze el sau poate plec din oras/judet/tara/continent/planeta.
-
Imi place enorm de mult spiritul de unitate si de prietenie care domina in clasa noastra, daca era numai un pic mai mult ajungeam in jumatate din zile acasa cu cate un kil-2 mai putin. (teme, caiete, pixuri, bani, mp3 player, telefoane, haine, par, piele, unghii si poate chiar membre). Acum se explica visele mele cu crocodili care ma mananca (am visat asta de 2 ori in ultimele 2 saptamani). Sigur e vorba de colegi/colege.
-
Inchin acest post celei mai faine clase din care am facut vreodata parte: XI F !! (F vine de la "fraiera", dracu' m-a pus sa ma mut de la mate-info unde desi inotam prin fiţe si teme la mate, macar eram toti un aluat).
-
PS: Exista mici exceptii care fie fac tampenii din inconstienta, fara dorinta de a te rani, fie nu prea fac. Dar oricum nu am o singura prietena in clasa aia. UNA SINGURA !! Nimic !! (de baieti nu mai vorbesc). In fine, mulţam Doamne ca am mp3 playeru' ca de acum incolo chiar daca aud, n-o sa ascult. Ploua, fetele, nu stiu nimic !!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Deci te distrezi :D

Angela Gathe spunea...

oooo, da...