30 mar. 2008

Hmm...

O fi alba, o fi gri, da' neagra nu pare sa fie. Off, ce ciudate sunt sincronizarile, ce tampite par cateodata jocurile providentiale. Ce... ce confuz ii totul acum.

Na, e oficial !! Cand iei o decizie, iti ia mai putin de o saptamana sa o incalci. Punct. Ori vrei, ori nu vrei, mereu apare ceva care iti da total peste cap planurile. Si din moment ce ti-ai facut deja niste planuri pe care aproape le-ai batut in cuie, dar in orice caz cel putin le-ai prins cu scotch, iti e greu sa decizi daca sa renunti total la ele sau sa eziti.

Ce urate sunt intersectiile oarbe !! Ai mai fost pe un drum, il stii; dupa mult timp de cand l-ai trecut decizi ca merita urmat si fix cand sa iesi din intersectie vine o masina dintr-o directie total neasteptata, folosind un drum necunoscut si invizibil pentru tine pana atunci. Si masina e faina, si drumul iti pare mai bine asfaltat decat cel pe care il cunosti. Si nu stii ce sa faci. Te urci in masina nou ivita care te va duce in directii total imprevizibile sau ramai pe drumul tau, pe care deja ti l-ai planuit in amanunt??

Ziceam pe fostul blog ca atunci cand sunt nehotarata, dau cu banul. Si dupa ce Providenta a decis pentru mine, eu fac tot posibilul sa ajung la destinatie pe drumul ales de Mai Marele. Ei, uite ca de data asta n-am avut timp sa caut marunti prin geanta, n-am avut timp nici sa realizez ce se intampla. Si deja is in masina necunoscuta si abia se mai zareste drumul pe care il alesesem.

Ei, acu'-i acu'. Sper doar sa mai gasesc drumul inapoi, sa mai fie vizibil, in cazul in care asta se infunda... Concluzia e ca habar n-am cand o sa mai apuc sa ajung pe aici pe blog si in ce fel o sa evolueze sau involueze scriitura mea.

Meanwhile, I'm away. Cel putin cu gandul.

Niciun comentariu: