15 sept. 2008

Sinteza

Sa vedem. Cand am lasat blogul in paragina, inca eram minora, inca beam alcool ilegal si conduceam asemenea.

Acum: sunt majora, am carnet de conducere, beau alcool cand stiu ca nu o sa conduc, in mod legal (nu mai e amuzant acuma) si am vizitat Viena.

Vara asta a fost interesanta, cel putin. Am observat o schimbare radicala in mine. Am vazut Viena de care m-am indragostit si unde visez sa locuiesc o perioada. Am vizitat Budapesta care m-a dezamagit. M-am plimbat mult. Am condus mult, dar nu in strainatate. Am facut un drum Hateg-Recas la volanul noului Passat. (da, tata si-a luat Passat). La intoarcere am condus Caransebes-Hateg. Si alaltaieri am facut primul drum de Hateg-Deva fara parinti in masina. Saptamana trecuta primele drumuri mai scurte fara nimeni in Passat.

Cresc. Nu am mai desenat (poate de aia nici nu am mai scris). Nu mai visez atata. Regret mult mai multe, dar m-am impacat cu aproape tot ce am trait pana acum.

Nu am trecut pragul majoratului intr-o singura zi. De fapt, inca nu l-am trecut de tot. Dar vara asta totul s-a schimbat, chiar fara un chef de "am doar 18 ani, sunt nebun, iubesc, si nu am baaaaaaani..." . Vara asta m-am schimbat eu, aproape total. Sper ca in bine.

Blogul ramane in paragina pana cand o sa gasesc motive sa revin. Pana atunci, asta e o "poza" a verii care tocmai a trecut, o idee, o schita a ceea ce am trait in ultimul timp. Am pierdut multe, am renuntat la multe si am castigat o gramada de altele.